Skip to content

Rólunk

Az UNIONE sztori

Az Unione Befektetési Csoport egy magánszemélyek által tulajdonolt, 1998 óta az ingatlanpiacon működő vállalategyüttes. Cégcsoportunk számos díjnyertes ingatlanfejlesztési projektben vett részt az elmúlt évek során.

Olyan partneri és bérlői kapcsolatok kialakítására törekszünk, amelyek hosszú távon is sikeresek.  Ennek szellemében professzionálisan és emberközpontúan gondolkodunk és cselekszünk, folyamatos együttműködésben ügyfeleinkkel.

Az UNIONE BEFEKTETÉSI CSOPORT törekvése az értékteremtés és az értékmegőrzés.

Büszkék vagyunk szaktudásunkra, saját know-how-nkra és szakmailag képzett, elkötelezett csapatunkra.

Fontosabb állomások

1998

A cégcsoport első tagja, az Unione-C Kft., 1998-ban alakult. Működését egy Andrássy úton található üzlethelyiség tulajdonjogának megvásárlásával, és az ingatlan bérbeadásával kezdte. Jelenleg 11 Andrássy úti, és számos egyéb, a főváros különböző kerületeiben található üzlethelyiség tartozik cégcsoportunk tulajdonába.

2003

2003-ban a Bonbon Hemingway Rt. akvizíciója nagy előrelépést jelentett befektetési csoportunk számára. A 21 tételből álló ingatlanportfólió részét képezi egy olyan üzlethelyiség is, amely a város legfrekventáltabb sétálóutcájában, a Váci utcában található, és amelyet jelenleg a L’Occitane kozmetikai cég hasznosít.

2004

2004-ben, egy hasonló volumenű beruházás következtében a győri Gastron Vendéglátóipari Rt. 22 győri, és 3 budapesti üzlethelyiségének tulajdonjogát szereztük meg.

2017

Budapest legértékesebb, de korábban beépítetlen foghíjtelkét vásároltuk meg 2007-ben a budai Clark Ádám téren. 10 évvel később, az UNESCO Világörökség részeként számon tartott környezetben nyitotta meg oroszlános kapuit a különleges szépségű luxusszálloda, a Hotel Clark.

2018

A HillSide Offices egy 2018-ban megvalósult különleges, egyedi mikrokörnyezetben elhelyezkedő landmark irodaprojekt Dél-Buda és Central-Buda régiók találkozásánál, amelyben cégcsoportunk sikeresen kamatoztatta szaktudását ingatlanberuházóként és -fejlesztőként egyaránt. 

2021

A Market Építő Zrt. generálkivitelezésben megépített YAMA BUDAPEST 2021 decembere óta minden tekintetben egy új viszonyítási alapot kínál a hazai gasztronómiai élet színterén. A YAMA Budapest az éttermi élményt a középpontba helyezve mutatja be, hogyan válik a gasztronómia kortárs művészetté.

2021

Sárvár zöld szívében, a Csónakázó-tó mellett építjük a város világszínvonalú szállodáját, a Modero Health Concept Hotel Sárvárt. A szállodát építtető, később az üzemeltetési feladatokat is ellátó UNIONE Sárvár Kft. projektcsapata a város gyógyhelyének adottságait kihasználó, holisztikus szemléletű turisztikai koncepciót dolgozott ki.Rólunk

  • Hiszünk a fenntarthatóságban és aktívan teszünk is érte
  • Hiszünk a sport és a csapat összetartó erejében
  • Büszkék vagyunk 20 éves tapasztalatunkból fakadó saját know-how-nkra és megbízhatóságunkra
  • Professzionálisan, emberközpontúan és együttműködve gondolkodunk és cselekszünk
  • Büszkék vagyunk lelkes, képzett, szakértő munkatársainkra!