Skip to content
Kezdőlap » Hírek » Tulajdonost váltott a Family Center Szombathely bevásárlóközpont 

Tulajdonost váltott a Family Center Szombathely bevásárlóközpont 

A WING által értékesített, 28 üzlettel és szezononként változó standokkal rendelkező Family Center Szombathely bevásárlóközpont új tulajdonosa az Unione Befektetési Csoport.

A bevásárlóközpont Szombathely és Vas megye legnagyobb kiskereskedelmi lokációjának szívében, a TESCO hipermarket, a Praktiker barkácsáruház szomszédságában található.  Közel 30 népszerű üzletével és szezononként változó standjaival 2005 óta a környék egyik legkedveltebb bevásárlóhelye. A megyében olyan egyedülálló üzletekkel rendelkezik, mint a Media Markt, a Hervis vagy a C&A.   

A Family Center Szombathely bevásárlóközpont új tulajdonosa az 1998 óta az ingatlanpiacon működő és prémium ingatlan-portfólióval rendelkező UNIONE Befektetési Csoport, amely számos ingatlanfejlesztési projektben vett részt az elmúlt évek során. Ennek a prémium ingatlan-portfóliónak részét képezi többek között számos Andrássy úti üzlethelyiség, a Hotel Clark Budapest és a MOM Park szomszédságában található Hillside Irodaház is. A cég érdekeltségi körébe tartozik a Progress Étteremhálózat Kft., így ezen keresztül a szombathelyi Family Center szomszédságában létesült McDonald’s étterem is.

A WING, a magyar ingatlanpiac egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és – befektető vállalatcsoportja 2018 elején vásárolta meg a most értékesített Family Center Szombathely bevásárlóközpontot, amelynek látogatószáma és forgalma kiváló lokációjának és üzletkínálatának köszönhetően az elmúlt években is állandó növekedést mutatott.  

A bevásárlóközpontot közel 100 százalékos bérbeadottság, erős bérlői mix és kiemelt nemzetközi mágnesbérlők jelenléte jellemzi. 

Az Unione Csoport törekvése, hogy a Family Center népszerű és színes üzletkínálatával olyan kihagyhatatlan találkozási pont legyen, ahol a minőségi vásárlás élménye mindenki számára biztosított.