Skip to content
Kezdőlap » Hírek » A HillSide Offices-ba költözött az UNIONE Csoport

A HillSide Offices-ba költözött az UNIONE Csoport

Inspiráló, lélekkel teli, otthonos testvérirodákat alakított ki az UNIONE Csoport és a Leones QSR. a HillSide Irodaházban

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak.

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal Kiss Csaba a LEONES marketing managere mesélt nekünk.

A LEONES QSR és az UNIONE CSOPORT új irodái a tavaly tavasszal átadott HillSide Irodaház hatodik és hetedik emeletén találhatók. A két teret egy egyedi csigalépcső kapcsolja össze, amely nem pusztán egy belsőépítészeti elem. Ez az irodaházakban szokatlan, különleges megoldás egyértelműen a vertikális kapcsolatteremtés legfontosabb eszköze.

A Mag Ildikó által megálmodott munkakörnyezet megvalósításakor az áramló, átlátható térkapcsolatok, a mobilitás, a munkahelyek sokszínűsége és a terek változatos kialakítása volt a cél. A budai hegyekre néző 200 m2-es terasz is a szerves részét képzi ennek a sokszínű térkapcsolatnak. A belsőépítészeti kialakításnál a funkciókon túlmutató dizájn volt a meghatározó – maximálisan figyelembe véve a munkakörnyezet megkívánta elvárásokat is.

MI VOLT AZ ÁTALAKÍTÁS/ÚJ TÉR KIALAKÍTÁS FŐ CÉLJA?

Csapatunk egy különleges lakásirodából költözött át először egy villaépületben kialakított irodába, majd tavaly, az újonnan átadott HILLSIDE Irodaházban megtaláltuk a végleges otthonunkat.

MIRE VAGYTOK A LEGBÜSZKÉBBEK AZ ÚJ TÉRBEN?

Arra, hogy rajonganak érte a munkatársaink és a partnereink 🙂

VAN VALAMI, AMI UTÓLAG MÁSHOGY TERVEZNÉTEK/MÁSHOGY VALÓSÍTANÁTOK MEG?

A gondos tervezésnek köszönhetően az átadás óta nem történt semmilyen változtatás az irodai terekben. Fontos mégis kiemelni a mozgás és az állandóság összhangját.  A nyüzsgő hegyvidék utcái, az égen elsuhanó madarak, a felhők és a fények játéka folyamatos mozgás-érzetet keltenek. Ennek ellenpólusaként jelenik meg a belső terek állandósága. a munkatársak ezt maximálisan tiszteletben tartják, vigyáznak és őrzik a rendet.

TERVEZITEK, HOGY EMPLOYER BRANDING ESZKÖZKÉNT TOBORZÁSRA ÉS MUNKAERŐ MEGTARTÁSRA IS HASZNÁLJÁTOK MAJD AZ IRODÁT? 

Igen. Ez az inspiratív és nagyon szerethető munkakörnyezet reményeink szerint fontos üzenetet hordoz: mi megbecsüljük és értéknek tekintjük a munkavállalóinkat. Hisszük, hogy a jó munkatársakért folyó versenyben ez is számít. 

A TERVEZÉS SORÁN SZEMPONT VOLT, HOGY INDULNI SZERETNÉTEK AZ ÉV IRODÁJA VERSENYEN?  

Nagyon sok odafigyelést és szeretetet kapott ez a projekt. Az elsődleges cél az volt, hogy a munkavállalók számára biztosítsunk egy ideális, kreatív és lélekkel teli környezetet a munkavégzéshez. Nem külső megmérettetésre készült, hanem belsőre. Az Év Irodája versenyre a munkatársaink hívták fel a figyelmet, akik büszkék arra a helyre, ahol dolgoznak.

SZERETNÉTEK MÁS MINŐSÍTÉSEKRE IS PÁLYÁZNI?

Az irodáinknak otthont adó HILLSIDE Irodaház számos díjjal rendelkezik, ezek között szerepel a LEED GOLD minősítés, valamint idén a XXI. magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázaton megnyerte a színvonalas megvalósításért járó különdíjat is.

Forrás: blog.iroda.hu