Az alagút és a lánchíd új budai szomszédja – bejártuk a frissen átadott hotel clarkot

2018. 04 03.

Hosszú hónapokig tartott lázban mindenkit, hogy vajon milyen is lesz a végső formája a Lánchíd budai hídfője mellett épülő Hotel Clarknak. A Continental Grouphoz tartozó butikhotelt Anthony Gall, ausztrál származású építész és irodája jegyzi, de az első, 2010-es tervek óta rengeteget változott az épület, sőt, a homlokzat burkolata még a kivitelezés közben is módosult. Nyitás után nem sokkal bejártuk a csodás panorámával rendelkező hotelt, mutatjuk a képeket.

Friss levegő huzat nélkül - HillSide Offices

2017. 08 01.

Az autópályák völgyéből kiérve, egy egykor elszlömösödött területen most 22000 négyzetméteren ölt testet az elegancia, a környezettudatos gondolkodás és a következetes design. A dr. Oláh Mihály Zoltán és csapata által tervezett HillSide Offices különlegessége, hogy a külső héj egy speciális, alacsony hőátbocsátású üvegbevonatot kap, mely által a meleg a házon kívül marad - növelve a dolgozók komfortérzetét.

Így fog kinézni a hillside offices irodaház a mom parknál

2017. 07 31.

Elkészültek a látványtervek Bel-Buda egyik legnagyobb beruházásához, a Hillside Offices elegáns irodaépületeihez. A kiváló megközelíthetőségű, minden bérlői igényt prémium megoldásokkal kiszolgáló épület a tervek szerint 2018 nyarára készül el.