Skip to content
Kezdőlap » Hírek » Ötcsillagossá vált Buda designhotele, a Hotel Clark Budapest

Ötcsillagossá vált Buda designhotele, a Hotel Clark Budapest

A hely, ahol a kilátás lélegzetelállító, a helyszín történelmi, a Budai Vár karnyújtásnyira van, a lobby a design és a helyhez kapcsolódó legendás történetek lenyomata. Ahol az oroszlán nem csak a brand része, de a hotel szellemiségét is átjárja, egyszóval: fenséges. Ez a Hotel Clark Budapest. December elejétől ráadásul hivatalosan is ötcsillagos!

„Örömmel osztjuk meg a teljes Clark csapat nevében, hogy mérföldkőhöz érkeztünk! Büszkeséggel tölt el minket, hogy december elejétől a Hotel Clark Budapest is fővárosunk és Buda ötcsillagos szállodáinak ikonikus klubjába tartozik. Az ötcsillag minősítés szimbolizálja mindazt, amit a Hotel Clark Budapest és csapata a kezdetektől fogva képvisel. Mindenkori célunk, hogy a város meghatározó pontjává váljunk nem csak a nemzetközi, de a hazai vendégek számára is.

Szállodánk nem csak egy kivételes, pazar panorámájú helyszín a főváros szívében, hanem a kitartás szimbóluma, amelyet közösen, szakmai alázattal és elhivatottsággal építünk nap mint nap” – mondta Lukács István, a Hotel Clark Budapest szálloda igazgatója.

Budapest szimbolikus epicentrumában, a „0” kilométerkőnél megépült Hotel Clark hatalmas űrt tölt be a város életében, fontossága pedig tagadhatatlan – számos szempontból. A helyszín, vagyis a Clark Ádám téri foghíjtelek története ugyanis messzire nyúlik vissza, és más budapesti környéket aligha övez több városi legenda, mint a híres teret, a névadó skót építésztől Ybl Miklósig, a híres „nyelvetlen” kőoroszlánoktól egészen a vérzivataros II. világháborúig. Ebbe az ízig-vérig budapesti történetbe illeszkedik be a hetven éve üresen álló telekre, Anthony Gall ausztrál építész tervei alapján és a Market Építő Zrt. kivitelezésében felépült Hotel Clark, amely

egyaránt tiszteleg a helyszín legendáriuma előtt és nyújt kurrens trendekre alapozó luxuskörülményeket vendégeinek.

Forrás: octogon.hu