Skip to content
Kezdőlap » Hírek » Kiadó Nívó-díjas irodaház a Bogdánfy utcában

Kiadó Nívó-díjas irodaház a Bogdánfy utcában

  • Az ingatlan típusa: irodaház
  • Cím: H-1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u. 6.
  • Szintek száma: 3
  • Alapterület: 540 m2
  • Parkolási lehetőség: 15 autó részére
  • Szintenként mosdók, 20 m2 terasz
  • Nettó bérleti díj: : 9500 EUR/ hó

Kiadó Nívó-díjas irodaház a Bogdánfy utcában!

A Bogdánfy utcában kiadó irodaházunk a skandináv építészetre jellemző természetességgel viszonyul környezetéhez, szemet gyönyörködtetően bukkan elő a lakótelep fái közül, és nagy üvegfelületeivel minden oldalra felnyílik: beengedi a fényt, és egyúttal bepillantást enged belső tereibe.

Minden látható, és ez így van rendjén, hiszen nem is kell takargatnia semmit. A belső éppen olyan feszesen, kristályosan megfogalmazott, mint a külső. Az acél lépcsőkorlátok, a nyersbeton felületek és a keret nélküli üvegtáblák által meghatározott atmoszférát nem érezzük ridegnek, mert a kis méretek és az áttekinthetőség humanizálják a belvilágot.

A Bogdánfy utcai irodaház előtere, az áttekinthető megközelítési rendszer, az iroda belsőépítészetének rendezettsége kihat az épület közvetlen környezetére is: a terepszinten álló épülethez szervesen csatlakoznak parkjának gyalogútjai. A külső homlokzati felületek ragasztott téglaburkolatának színei a környező fák kérgének sötétes árnyalatait tükrözik, ezáltal a kapcsolódás még természetesebben hat.

A helyszín és az átalakítandó épület kötöttségeit, adottságait sikerült az építészet és a belsőépítészet eszközeivel úgy átlényegíteni az új funkció számára, hogy egy valóban mintaértékű alkotás született. Ezt bizonyítja a rangos elismerés is: Az épület Budapest Építészeti Nívódíját nyerte el 2002-ben.

Érdekli a kiadó Bogdánfy utcai irodaház? Lépjen kapcsolatba velünk!

Térkép

Kiadó Irodaház
Bogdánfy utca 6.

Kivitelezés: Market Építő Zrt.